Dogman.. - Pilkey, Dav, 1966- (Pikola (Euromedia Group, 2024)
Pokračování humoristického komiksu, ve kterém psohlavý policista Dogman potírá zločin. Dogmanovi se lepí smůla na paty, Peťulka čelí svému nedokonalému já a děda kuje pikle. A aby toho nebylo málo, tak se zdá, že svět se začíná vymykat kontrole, když se ve městě objeví noví padouši. Vše se zdá být temné a plné beznaděje. Může neuvěřitelná síla lásky zachránit den? Nakladatelská anotace. Kráceno