Příběh písně : román - Weinstein, Rochelle B. (Jota, 2024)
Dva romantické příběhy, spojené rockovou baladou. Hudební novinářka pátrá po příběhu písně ze sedmdesátých let a mezitím řeší svůj milostný život. Novinářka Cecilia Jamesová miluje hudbu a ze všeho nejvíc rockové balady. Když tedy narazí na stopu, která ji zavede k múze autora jedné z nejznámějších rockových písní, nedokáže touze po odhalení pravdy odolat. A tak přesto, že osud jejího vlastního vztahu visí doslova na vlásku, při psaní článku pro časopis Rolling Stone zapáleně restauruje historii písně, která zaujala fanoušky, a objevuje tak klasický příběh dvou spřízněných duší, které rozdělil osud a okolnosti. Nakladatelská anotace. Kráceno