Kvak a Žbluňk od jara do Vánoc - Lobel, Arnold (Albatros Media, 2022)
Tentokrát se dočteme o tom, co se dvěma žabím kamarádům přihodilo během jednoho roku. Dozvíme se, jak v zimě sáňkovali, jak hledali jaro, jak jedli zmrzlinu, jak hrabali listí a jak slavili Vánoce.