Dinosauří pohádky - Veselá, Markéta (Euromedia Group, 2022)
Pohádkové příběhy o malých dinosaurech, kteří mají stejné radosti i starosti jako děti. Třeba Rexinka nechce do školky, Stegoušek se bojí tmy a malá Vaneska strašně zlobí.