Kouzelná třída dostává vysvědčení - Pospíšilová, Zuzana (Grada Publishing, 2025)
Poslední den školního roku se blíží, ale se známkami si žáci kouzelné třídy starosti nedělají. Jelikož je paní učitelka hodná víla, učení je pro děti hračka. Namále mají jen Standa Horák a René Stojka, kteří se zapsali jako nenapravitelní zlobivci. Jaká vysvědčení na ně asi čekají? Dozvíte se, kdo dětem předal vysvědčení, jak vypadá jedničkový dort nebo jaká kouzla skrývá prázdninový kalendář.