Kouzelná třída mezi strašidly - Pospíšilová, Zuzana (Grada Publishing, 2024)
Žáci kouzelné třídy se ve škole ani chvilku nenudí. Jak by také mohli, když je neučí obyčejná paní učitelka, ale hodná víla. Ta umí čarovat a plnit i ta nejtajnější přání. Když jednoho dne provedou její žáci pořádnou lumpárnu, vnuknou jí nápad na další úžasné dobrodružství. Čeká je setkání s vládcem pekel, od vodníka dostanou lekci plavání a podívají se, jak to vypadá v hejkalově lékárně.