Odvážná čtyřka - Berenz, Björn (Fragment, 2022)
Napínavý příběh chlapce, kterému otec zmizel v Himalájích. Naštěstí zanechal deník plný šifer, hádanek a dalších úkolů. Díky jim můžete pomoci Liasovi v hledání a zároveň si otestovat svůj postřeh.Otec jedenáctiletého Liase odjel do Himálaje hledat tajuplný horský kmen. Jestli se mu to podařilo, se chlapec nikdy nedozvěděl. Táta se totiž z výpravy nevrátil. Když se Liasovi dostane do ruky otcův expediční deník, zažehne v něm jiskřičku naděje. Je sice plný hádanek a šifer, ale pokud dokáže všechny indicie správně rozluštit, mohly by ho zavést až ke ztracenému tátovi.