Kluk od vedle - Westová, Kasie (CooBoo, 2022)
Příběh šestnáctileté dívky, která se snaží vyrovnávat se svou chlapeckou výchovou i s první láskou. Charlie Reynoldsovou vychovával jen táta a tři starší bráchové, takže teď dokáže ve sportu porazit každého kluka – včetně svého čestného čtvrtého bratra, souseda Bradena. Jenže když Charlie začne pracovat v módním butiku, zjistí, že v holčičích věcech je úplně mimo. A do toho zkouší před Bradenem utajit, že se do něj zakoukává.