Hra o čas - Amphlett, Rachel (KNIHA ZLIN, 2025)
Detektiv Kay Hunterová se po vynucené pauze vrací zpátky do práce a zjišťuje, že nebyla jedinou obětí svého předchozího vyšetřování. Detektiv inspektor Devon Sharp je i nadále postaven mimo službu. Kay hodlá očistit jeho jméno, jak se ale blíží pravdě, dochází jí, že její vyšetřování by mohlo nadělat víc škody než užitku. Na jednu stranu chce chránit svého mentora, na stranu druhou musí najít pravdu. Důsledky jejího pátrání dalece přesáhnou její novou roli...