Planoucí eukalypty - Haran, Elizabeth (Klokan, 2013)
Ebenezer Mason chorobně touží po krásné Abby, avšak dívka jím pohrdá, a tak se Ebenezer uchýlí k úskoku - dívku nadroguje a nechá se s ní oddat. Ráno po svatební noci je mrtvý. Když je Abby obviněna z vraždy, zpanikaří a uteče. Po čase zjistí, že je těhotná a že zdědila veškerý manželův majetek. Jenže Ebenezerův syn to nehodlá nechat jen tak