Atomová baba : rozhovor s Danou Drábovou - Drábová, Dana, 1961- (NLN, 2024)
Rozhovor s D. Drábovou o jaderné energii, aktuálních rizicích a výhodách jejího využívání i o jejím čtvrtstoletí v čele Státního úřadu pro jadernou bezpečnost. Kniha přibližuje též politické zákulisí či dopady ruského jednání na jadernou bezpečnost