Poslední útočiště - Ondriová, Ivana, 1981- (Fortuna Libri, 2025)
Ve snaze utéct před minulostí hledá mladá žena útočiště na farmě v tichém, odlehlém údolí. Odpočinek a pohodu tam však nenalézá. Čím déle s rodinou Lena zůstává, tím víc pochybností cítí. S každým dalším dnem ve zdánlivě idylickém prostředí je víc a víc jasné, že věci nejsou takové, jak se na první pohled zdají. Vůně lesa se vytrácí a ticho, které dříve znamenalo klid, se stává předzvěstí něčeho strašlivého. Nakladatelská anotace. Kráceno