A proto jsme lhali - Slaughter, Karin, 1971- (HarperCollins Polska sp. z o.o., 2024)
Will Trent a Sára Lintonová jsou zpět. Jejich svatební cesta se změní v noční můru, když se nečekaně ocitnou uvězněni v letovisku a snaží se rozplést desítky let starou pavučinu záhad. Pro vyšetřovatele Willa Trenta a soudní lékařku Sáru Lintonovou je letovisko McAlpine Lodge perfektním místem pro strávení líbánek. Nachází se daleko od civilizace, je obklopeno nádhernými horami, takže je ideální pro únik od každodenního shonu a pro pobyt jen ve dvou... dokud noční ticho neprotne mrazivý křik. Mercy McAlpineová, ředitelka letoviska, je nalezena mrtvá. Zuřící bouře zaplavila jedinou přístupovou cestu do komplexu letoviska, takže je jasné, že vrahem musí být někdo místní. Nakladatelská anotace. Kráceno