Změň svůj dech a začnou se dít věci - Václavek, Rostislav, 1979- (CPress, 2023)
Kniha představuje principy funkčního dýchání a zároveň ukazuje, jak zlepšit svůj život v mnoha ohledech. Věřili byste, že něco tak obyčejného jako dech zásadně působí na kvalitu spánku, navyšování výkonu ve sportu, fungování trávicího systému i zvládání stresových situací? Nebo že může eliminovat projevy PMS, migrén, ADHD či astmatu? Objevte s certifikovaným master instruktorem systémů OXYGEN ADVANTAGE a BUTEYKO a zakladatelem holistického přístupu 5 PILÍŘŮ ZDRAVÍ nečekané souvislosti! Vše prakticky, funkčně a s lehkostí - zkrátka tak, že se biochemie dechu přirozeně propojí s pohybem i mentálním nastavením. Nakladatelská anotace. Kráceno