Příběhy o prasátku Peppě (Peppa Pig (Alicanto, 2025)
Čtyři veselé příběhy o rodině prasátek na motivy televizního seriálu. Peppa je malá prasečí holčička. S rodiči, bratříčkem Tomem, babičkou a dědečkem a spoustou kamarádů zažívá veselé příběhy. Pojďte si teď s námi přečíst o návštěvě dědečkovy zeleninové zahrádky, o maminčině rozbitém počítači, o koupání v bazénu a recyklování. Nakladatelská anotace. Kráceno