Poslouchej své srdce - West, Kasie (CooBoo, 2025)
Příběh party přátel z prostředí střední školy, kde se řeší vztahy, ale také detektivní zápletka spojená s místem, které má Kate nejvíce ráda: jezero v Lakesprings. Mluvit s ostatními lidmi? Pro někoho brnkačka, pro Kate tak trochu horor. Když se ale nečekaně stane moderátorkou podcastu na své střední škole, zjistí, že jí to celkem jde. Do vysílání jednou zavolá anonym a žádá o radu. Kate si je jistá, že je to nádherný Diego Martinez a že se zamiloval do její nejlepší kamarádky Alany. Kate za ni má radost, dokud se v ní samé nezačnou probouzet city k Diegovi. Najednou zjistí, že rozdávat moudra je někdy snadné, ale řídit se vlastními radami může být mnohem těžší. Nakladatelská anotace