Slavomír Pískatý : 20 let kapitánem Jumbo Jetu - Čermák, Petr, 1975- (Jota, 2024)
Bývalý dopravní a vojenský pilot vzpomíná na průběh své profesní dráhy; Slavomír Pískatý sloužil u čs. vojenského letectva, dále pracoval u ČSA a vrcholem jeho kariéry bylo působení u korejského letectva jako kapitán slavného letounu Boeing 747