Pod svícnem tma : případ pro Heather Filsonovou - Kirk, J. D., 1978- (Vendeta, 2025)
Kniha Pod svícnem tma je první z řady kriminálních románů, jejichž hlavní hrdinkou je naprosto netaktní, přímá a zdánlivě drsná inspektorka Heather Filsonová, žena, která ukrývá jedno temné tajemství. Když se jednoho dne domů po vyučování nevrátí patnáctiletá Paula, inspektorku napadne, že dívka zkrátka možná jen utekla z domova. Paulin dědeček, známý místní gangster, je však naopak přesvědčen o tom, že ji určitě unesl někdo z podsvětí. Nakonec se však Heather zmocní obavy, že se pravděpodobně mýlí oba, a na scénu se po spoustě let vrací obávaný sériový vrah. Nakladatelská anotace