Třetí hlas - Börjlind, Cilla, 1961- (Světový bestseller, 2014)
V Marseille objevili brutálně zohavené tělo slepé ženy, kdysi asistentky proslulého cirkusového vrhače nožů. Stockolmský komisař(a bývalý bezdomovec) Tom Stilton se na žádost přítele vydá do Francie zjistit, co se ve skutečnosti stalo. Zaměstnanec švédské celní správy Bengt Sahlmann byl nalezen oběšenýve svém domě - jeho nedobrovolná smrt nejspíš souvisí se zabavením velké dodávky drog. Olivia Riverová(dříve Rönningová, studnetka Policejní akademie) oběť znala a chce vypátrat jejího vraha. Oba případy se záhy protnou a donutí Tomas a Olivii ke spolupráci, ač se navzájem nemohou vystát. Sužováni nočními můrami se ocitají tváři v tvář další..