Čarovný les.. - Sykes, Julie, 1963-, (Pikola (Euromedia, 2025)
Další dobrodružství pradávných ochránců přírody. Tentokrát vás Jax s Corou vezmou na vzrušující výpravu do Velkého Venku, kde musí vybudovat únikovou cestu pro ježky. Hrubiáni totiž postavili nové sídliště, a ježci se nemohou dostat zpátky do přírody. Ale co to? V nebezpečí se ocitá ještě jeden zvířecí kamarád. Nakladatelská anotace. Kráceno