Maggie.. - Ondrašíková, Táňa (Petrkov, 2024)
Nikdy jste neslyšeli o lezci obojživelném? Ani o Maggie? Povíme vám, jak to všechno začalo. V daleké Austrálii se malá Maggie vydává do pouště. Stojí před ní nelehký úkol - přinést domů léčivou vodu z posvátné hory Uluru. Úkol nebývale obtížný i pro dospělého lezce, ale co teprve pro malou lezčí holku? Maggie by to bez přátel nedokázala. Potkáte svítící rybičku jménem Blik, starou želví umělkyně zamilovanou do básniček i malé záchranáře. Zvládne Maggie svůj úkoll? Neztratí se v nekonečných písečných dunách? První díl napínavého příběhu o lezci jménem Maggie