Kouzelný batůžek - Hamalčíková, Lucie (Fragment, 2025)
Pohádkový příběh malé holčičky přináší dětem nejen dobrodružné vyprávění plné fantazie, ale také poselství o tom, jak je důležité přátelství a empatie. Eliška dostane nový batůžek. Brzy však zjistí, že je kouzelný! Stačí si ho nasadit, vyslovit přání a rázem se z domova, ze školky nebo z hřiště přenese na místa, o kterých sní. Každá výprava jí ukazuje nové světy, ale i pravdu o sobě samé. Ocitne se v pravěku, přenese se do královského paláce plného rytířů a princezen nebo na místo, kde nejsou žádní lidé