Oči za oko, chrup za zub - Urban, David (Euromedia Group, 2025)
Detektivní román z pera držitele ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivku. Policie pátrá po sériovém vrahovi, který se rozhodl vzít spravedlnost do vlastních rukou. Snad každý někdy zažil pocit frustrace, že spravedlnosti nebylo učiněno zadost. V Praze úřaduje brutální sériový vrah, který si vybírá oběti z řad zločinců. Podaří se tápající policii pachatele dopadnout dřív, než na jeho řádění doplatí někdo další? A je to vůbec v jejím zájmu? Není náhodou samozvaným mstitelem někdo přímo z bezpečnostních složek? Strhující detektivní příběh potvrzuje starou známou pravdu, že nic není jenom černobílé, a na otázku, kdo je padouch a kdo hrdina, si musí každý čtenář odpovědět sám... Nakladatelská anotace