Šedá zóna - Fjell, Jan-Erik, 1982- (Dobrovský s. r. o., 2025)
Další díl volné série detektivních románů s hlavním hrdinou norským vyšetřovatelem Antonem Brekkem. Na první pohled se zdá, že se bývalý kriminalista Harald Uteng opil a utopil. Co ho ale vedlo k tomu, že jen krátce před smrtí souhlasil s účastí v populárním true crime podcastu, když celý život nesnášel média a novináře? Anton Brekke se jako jediný odmítá smířit se závěrem, že šlo o pouhou nehodu, a do pátrání se pouští na vlastní pěst. Jediným vodítkem je však starý případ, o němž měl podcast pojednávat, a tak se Anton musí vrátit do vesnice, kde v začátcích u policie vyšetřoval s Haraldem svou první vraždu. Nakladatelská anotace. Kráceno