Fotbaláci 2: Záhada sedmi gólů do vlastní branky - Santiago, Roberto (Host, 2019)
Fotbalový tým FK Soto Alto neboli Fotbaláci vyráží na mezinárodní turnaj do přímořského města Benidorm. Kromě koupání a hlavně fotbalu je čeká také řešení další velké záhady: nesnaží se někdo výsledky zápasů ovlivňovat? Je opravdu možné, aby rozhodující vlastní góly byly náhoda?