Kouzelný klíč: Konec duchů na Hlodavčím zámku - Bergman, Richard (Fragment, 2022)
Trochu strašidelné dobrodružství, ve kterém nechybí ani duchové, zažijí sourozenci Lukáš a Adélka při svém prázdninovém pobytu na zámku. Na podzimní prázdniny na Hlodavčím zámku se Lukáš s Adélkou velmi těšili. Hned po příjezdu je strýček, který je zde kastelánem, vezme na prohlídku. Během ní se děti dozví, že pod zámkem se údajně nachází vstup do jiné dimenze a na chodbách mohou potkat ducha rytíře Jásoty, Démonity či jiné nadpřirozené bytosti. Že by se jim opravdu hodil lapač duchů - podivný předmět, který jim půjčil záhadný dědeček ve vlaku, když se dozvěděl, kam mají namířeno? Nakladatelská anotace