S láskou od jezera - Wake, Jules (Motto, 2025)
Když smolařce Ettie nevyjde kariéra v Londýně, vrací se do Yorkshiru, kde na ni čeká pokušení v podobě jezera lákajícího k plavání. To se ovšem nachází na soukromém pozemku, jehož majitel nadšené sportovce vyhání. Dominik lpí na dodržování pravidel a spontánní Ettie ho musí jako jeho podřízená, která mu pomáhá vybudovat hotel, respektovat. Ale chladivá hladina v parném létě přitahuje nejen ji. Jezero je jedinečným místem pro nová přátelství. A možná i pro lásku. Nikdo by totiž neměl plavat sám.