Co zmůže hvězdný prach - Dražilová Zlámalová, Sandra (Grada Publishing, 2023)
Dobrodružství tří kamarádů Měsíčňanů, bytůstek, které žijí na sluneční straně Měsíce, ale pomocí hvězdného prachu mohou cestovat po celé Sluneční soustavě