Konec zlobení - Pospíšilová, Zuzana (Grada Publishing, 2023)
První den v 2.B je pro novou paní učitelku náročný. Děti zlobí a nedají si říct. Stará školní tabule už toho viděla hodně, ale tohle je i na ni moc. Rozhodla se, že v tom paní učitelku nenechá a pomůže jí se zlobivci zatočit. Nebude to jednoduché a možná bude muset občas použít i nějaké to kouzlo..