Zmizelá rodina - Weaver, Tim (Mystery Press, 2025)
CO SPOJUJE ZMIZELOU RODINU A UPRCHLÉHO VRAHA? Je teplý slunečný den a rodina Fowlerových vyráží na výlet k vodě. Sara s dcerkou zůstanou na břehu, zatímco Marc se synem a jeho přítelkyní vyplují na jezero. Sara jen na minutku zavře oči. Netuší, že se probudí do noční můry. Manžel se synem a přítelkyní beze stopy zmizí. Člun se kolébá na hladině prázdný. Policie je bezradná, a tak se případu ujímá David Raker, specialista na pátrání po pohřešovaných osobách. Tentokrát ale narazí na záhadu, kterou možná nerozluští ani on. Jak se mohli tři lidé během jediné minuty ztratit z loďky uprostřed jezera? A jak se vším souvisí uprchlý vrah, který zmizel ze zamčené zadržovací cely v londýnském kasinu? Raker se obrací na svého přítele Colma Healyho, aby mu s vyšetřováním pomohl. Nemá však ani ponětí, že se oba řítí vstříc temnotě, z níž už možná nebude návratu. Některá tajemství mají být odhalena, zatímco jiná… by měla zůstat pohřbená navěky.