Zvířecí záchranáři - Rožnovská, Lenka (Grada Publishing, 2024)
Zvířecí záchranáři: dlouhán Matyáš, chytrý Miki, tichošlápek Petr, pomalý Erik a jeho zrychlená ségra Sofie. Všichni chodí do stejné školy a mají rádi zvířata. Jednoho dnes se paní Sípalové ztratil její milovaný kocour Karamel. A podezření z krádeže kocoura padne na Sofii, která je v tom zcela nevinně... Anebo ne? Jak tato patálie dopadne?