Je mi skvěle - Bakonyi Selingerová, Ludmila (Pikola, 2024)
Chceš vědět, jak se cítit skvěle? Tahle knížka plná zábavy, básniček, otázek k zamyšlení, pokusů, her, vychytávek a vtipných obrázků ti ukáže, co dělat, když ti není úplně hej. Odpoví na otázky, jak vést zdravé vztahy, mít silné tělo, kterému budeš rozumět, a dobré návyky, jak pěstovat silnou vůli, odolnost, cílevědomost. Pomůže ti hledat smysl života. Zjisti, co všechno se v tobě odehrává. Nauč se tvořit si život podle sebe, nenech se zastavit pochybami ani problémy. Můžeš to mít ve svých rukou každý den. Kniha je určena pro děti předškolního a mladšího školního věku, rodiče i pedagogy a pracuje s myšlenkami wellbeingu a mindfulness