Nové příběhy se šťastným koncem: Vyčerpaná poštolka - Burdovská, Anna (Fragment, 2025)
Bára a Matěj bydlí v nejvyšším patře paneláku. Když se jim v truhlíku za oknem uhnízdí poštolčí pár, kterému se narodí mláďata, s nadšením je začnou pozorovat. Ptáček, kterému říkají Falco, je slabší než ostatní. Děti vědí, že na něj nesmí sahat. Po silné bouřce se však Falcův stav výrazně zhorší. Soused ho proto odnese do záchranné stanice. Podaří se vyčerpanou poštolku zachránit? Má naději vrátit se do volné přírody?