Kavárna s vůní perníčků - Gilmorová, Laurie (Grada Publishing, 2024)
Když Jeanie dostane od své tety klíče od Kavárny s vůní perníčků, chopí se šance a přestěhuje se do malého městečka. Logan, místní farmář, je naoko trochu bručoun, ale všichni dobře vědí, že je to jen maska. Logan od samotného začátku pomáhá Jeanie zapadnout do trochu potrhlého, ale o to milejšího města