Pád - Macmillan, Gilly (Kalibr, 2025)
Nicole a Tom vyhrají závratnou částku v loterii, přestěhují se do vysněného domu a věří, že jejich život se změní v pohádku. Život Nicole a Toma se ze dne na den změní díky výhře ve výši deseti milionů liber. Záhy se nastěhují do supermoderní, skleněné přestavby stodoly v úžasném areálu panství Lancaut v Gloucestershire. Tento splněný sen se však rychle změní v noční můru, když je v bazénu nalezen Tom mrtvý. A vše nasvědčuje tomu, že tento čin musel spáchat někdo blízký. Jenže kromě mladého páru, který na panství bydlí, a jejich hospodyně ve vedlejším domě není v okolí široko daleko nikdo. Kdo tedy vraždil? Nakladatelská anotace. Kráceno