Profil zabijáka - Fields, Helen, 1969- (KNIHA ZLIN, 2025)
Midnight Jonesová má nevšední jméno i zaměstnání – pracuje pro korporaci vyvíjející nejmodernější biotechnologie a s pomocí AI vyhodnocuje profily uchazečů o studium na vysoké škole. K zásadnímu zvratu dojde, když narazí na profil Z, jehož iniciála značí „zabijáka“. Ví, čeho je schopný, ještě než dotyčný zabije, ale nikdo ji nebere vážně. Potom v Londýně začnou umírat mladé ženy a Midnight si uvědomí, že ve chvíli, kdy otevřela jeho složku, ze sebe udělala cíl. Musí ho najít dřív, než on najde ji…