Severní svítání - Swan, Karen (Motto, 2025)
Když osudovou lásku rozdělí zrada, zaslouží si druhou šanci? Třetí díl romantické historické série odehrávající se na skotském souostroví St. Kilda. Flora odjakživa věděla, že je předurčena k něčemu víc, než je prostý život na odlehlém skotském souostroví St. Kilda. Když padne do oka bohatému dobrodruhu Jamesovi, zdá se, že má před sebou zářnou budoucnost. Jenže zatímco se ostrované chystají na vysídlení na pevninu, Flořin sen se bortí. Aby pomohla uživit rodinu, musí uplatnit svou jedinou měnu - krásu. Brzy míří do Paříže, kde má bohatství i slávu na dosah, ale už ví, že sliby zámožných mužů bývají plané. A pak vyjde najevo tajemství, které vše změní...