Zločiny dvorního rady IV. - Jindra, Jaromír (Lirego, 2024)
V dalším dílu, nazvaném podle jednoho z příběhů Láska až za hrob, řeší dvorní rada Vyroubal a trojice policejních inspektorů nejen zločiny, ale i úsměvné či vážnější situace, jež přináší každodenní život města. Nadále také sledujeme milostné problémy sympatického nejmladšího inspektora Mlejnka