Až přestaneš hledat - Čechová, Dagmar Digma, 1975- (Moravská Bastei MOBA, 2025)
Román české spisovatelky, ve kterém autorka představuje peripetie v navazování partnerských vztahů ve vyšším věku. Rozvedené Vlaďce se blíží padesátka a ona se cítí ještě mladá na to, aby život zabalila. Je společenská, akční a nechce zůstat sama. O partnerovi má po předchozím manželství poměrně jasnou představu, ale na to, co ji čeká na různých single akcích a v seznamkách, není ani trochu připravená. Její nejlepší kamarádka Aneta s ní zažívá všechny peripetie v takříkajíc přímém přenosu a snaží se zároveň poradit, ale další vývoj neovlivňovat. Podaří se Vlaďce navzdory všem peripetiím najít toho pravého? Nakladatelská anotace