Dům hedvábí: Intriky - Bachová, Tabea (Euromedia Group, 2022)
Další pokračování románu německé autorky o tkalcovně na hedvábí i o velké lásce, kterou Angela konečně našla. Angela je šťastná. Ve Vittoriovi našla skvělého partnera a tkalcovna vzkvétá. Tenhle úspěch ale zakolísá, když se náhle objeví neznámý konkurent. Navíc Angela naráží na odmítavost Vittoriovy matky. Zřejmě by jako snachu mnohem raději viděla atraktivní architektku Tizianu, s níž si byl její syn před časem velmi blízký. Dokáže Angela zachránit Dům hedvábí a zároveň bojovat o svou velkou lásku? Nakladatelská anotace