Dům hedvábí: Odkaz - Bachová, Tabea (Euromedia Group, 2023)
Třetí pokračování románu německé autorky o tkalcovně na hedvábí. Štěstí Angely a Vittoria se zdá být dovršeno, ale nad samotným Domem hedvábí se stahují mraky. Dům hedvábí přímo překypuje štěstím. Angela a Vittorio plánují svatbu a Nathaliin synek je zdejší malé sluníčko. Nečekaně se ale nad rodinou začnou stahovat mračna. Příbuzní Lorenzovy první ženy totiž vznesli nárok na Dům hedvábí. Angela a její blízcí se tak ocitnou v nebezpečí, že přijdou o tkalcovnu hedvábí i o milovaný domov... Nakladatelská anotace