Jahodové léto - Hieková, Šárka (Klokan, 2025)
Klára končí prvák na škole, kde se učí na kuchařku. Rodiče už si představují, jak bude sbírat michelinské hvězdy, zatím ji přes léto čeká jen trapná brigáda ve stánku se zmrzlinou. Více než práce ji zajímají kluci, zvlášť Pavel. Možná ale, že její vysněný kluk nemá tak atraktivní povahu jako vzhled. A možná Klára přehlíží někoho, kdo opravdu stojí za to