Studánka - Skalecká, Veronika (Albatros Media, 2025)
Komisař Petr Brázda se nikdy nesmířil s tím, že před osmi lety nedokázal vyřešit záhadné zmizení čtrnáctileté dívky. Vyšetřování tehdy obětoval všechno, dokonce i manželství. Nyní se minulost opakuje: na stejném místě se pohřešuje další dívka. Policista je přesvědčen, že za oběma případy stojí jeden pachatel, a cítí, že právě dostal druhou šanci. S každou hodinou však stopy chladnou a pocit selhání sílí. Podaří se Brázdovi tentokrát ztracenou dívku najít – a s ní i vlastní rozhřešení?