Řez - Hayman, James (James H. (Fragment, 2012)
Detektiv seržant Michael McCabe se z New Yorku přestěhoval do Portlandu ve státě Maine, aby unikl před neradostnou minulostí: před exmanželkou, která ho opustila kvůli investičnímu bankéři, a před vzpomínkami na tragickou smrt bratra. Svou malou dcerku chtěl vychovávat daleko od násilného prostředí velkoměsta. Vůbec proto není připravený na to, že se objeví hrůzu nahánějící zabiják, jehož krvavá stopa vede až mezi společenskou smetánku Portlandu