Pod hladinou lží - Dranfield, Wendy (Kniha Zlin, 2025)
Případ vraždy mladé rodiny je námětem šestého dílu řady s policistkou Madison Harperovou. Městečkem Lost Creek otřese brutální vražda mladého páru a jejich dvojčat. Šlo snad o vloupání, které se tragicky zvrtlo? Detektiv Madison Harperová si to nemyslí. Když totiž dorazí do zchátralého a až strašidelně prázdného domu, zjistí, že oběti nelze identifikovat a z místa činu zmizely všechny jejich osobní věci. Ani výslechy sousedů nepřinesou mnoho informací - vypadá to, že rodinka se sotva přistěhovala. Nikdo se s nimi nesetkal, nikdo nezná jejich jména. S objevem dětského trička s nápisem Tatínkova holčička pochopí Madison mrazivou skutečnost: v domě bylo další dítě. Kam ale zmizelo? Madison je odhodlaná dívenku najít, ale bolestně si uvědomuje, že s každou uplynulou vteřinou se snižuje šance, že bude nalezena živá. Přesto je připravená riskovat cokoliv, aby ji našla, dokonce i svůj vlastní život. Nakladatelská anotace