Nedokončená vražda - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2025)
Román z detektivní série s autorkou románů Sarou Medlarovou. Další případ začíná hrůzným nálezem ve starém domě. Dokáží překonat temnou minulost a najít lásku? Spisovatelka milostných románů v důchodu Sara Medlarová sdílí svůj velký dům s neteří Kate a "čestným vnukem" Jackem. Je to výhodné uspořádání vzhledem k tomu, že často úzce spolupracují při řešení záhad v jejich malém městečku Lachlan na Floridě. Když má realitní makléřka Kate prodat starý luxusní dům, narazí v něm na kostru oblečenou do hnijícího smokingu. Když se všichni tři začnou zabývat minulostí mrtvého muže, zjistí, že naposledy byl viděn na luxusním večírku, kterého se zúčastnilo mnoho jeho nepřátel. Ve hře je více než jeden motiv, každý účastník večírku je podezřelý a Sara je odhodlaná najít viníka, i kdyby to znamenalo, že bude muset vyšťourat tajemství z minulosti, která se snažila udržet pod pokličkou. Nakladatelská anotace