Černá linie - Grangé, Jean-Christophe, 1961- (XYZ, 2018)
Jaques Reverdi čeká v malajském vězení na rozsudek. Je totiž brutálním sériovým vrahem. Jeho příběh je ale tak fascinující, že se novinář Marc Dupeyrat rozhodne o něm napsat knihu. Spojí proto síly s Elisabeth, která o Reverdim píše diplomovou práci. Jenže Reverdi z věznice unikne a pouští se po stopě své nové lásky - Elisabeth..