Vánoce na skotském hradě - Ashcroft, Donna (Cosmopolis, 2023)
Romantický příběh odehrávající se v zimním čase ve Skotsku. Belle je milá dívka, která ráda pomůže každému, kdo to jen trochu potřebuje. Během svých akcí si ale uvědomí, že je velmi osamělá. Jednoho dne Belle v chumelenici podklouzne kolo a ona narazí do stařičké paní a zraní jí kotník. Když zjistí, že Edina na nedalekém hradě žije úplně sama, rozhodne se k ní nastěhovat a postarat se o ni, dokud se neuzdraví, a připravit jí nezapomenutelné Vánoce. Jakmile se právník Jack dozví, že u jeho babičky bydlí cizí člověk, hned se za ní rozjede. Belle je mu od začátku podezřelá a on jí také. Vzájemně se sledují a dumají, co má ten druhý za lubem. Jenže i přes oboustrannou nevraživost je to k sobě neodolatelně přitahuje. Nakladatelská anotace