Bez zábran - Swan, T. L. (Metafora, 2022)
Další román z erotické série, v němž se představuje třetí z bratrů Milesových. Kate je znechucená svým milostným životem, a tak se pod falešnou identitou přihlásí do internetové seznamky a začne si psát s Edgarem. Mají podobný smysl pro humor, jeden druhému se svěřují, dobře si rozumí. Škoda jen, že Edgar žije někde na druhém konci světa. A tak Kate očkem pokukuje ještě po jednom muži. Je to zatraceně sexy miliardář Elliot Miles. A také je to Katin šéf. Vypadá to ale, že i Elliot si Kate všiml, a navíc o ní ví věci, které mu rozhodně nikdy neřekla..