Doktor Láska - Rayven, Leisa (Red, 2023)
Milostný román plný erotického jiskření představuje úžasného a šarmantního Tobyho Jennera, který pomáhá hledat lásku ostatním lidem, ale sám to štěstí nemá. Dokud nepozná Joannu Cassidyovou... Toby Jenner je sice vysoký, pohledný a vlastní největší sbírku svetrů na světě, ale jeho úspěchy u žen jsou žalostné. Přestože je počítačovým géniem, který stojí za nejúspěšnější seznamovací aplikací všech dob, zdá se, že Doktor Láska dokáže předpovědět dokonalého partnera úplně všem kromě sebe. To se však změní, když mu do života vstoupí krásná, inteligentní a velmi osobitá žena. Joanna Cassidyová zažívá vztahové trable, a proto přestala randit s muži, kteří nejsou ti praví, a vkládá své naděje na změnu milostného života do aplikace Soulmate. Během několika hodin v její blízkosti si Toby uvědomí, že konečně našel spřízněnou duši, po které vždycky toužil. A co víc, zdá se, že ona to cítí stejně. Je tu jen jeden problém - podle jeho vlastního nejmodernějšího algoritmu k určování partnerské kompatibility nemají šanci, že by jim to klapalo. Nakladatelská anotace